webinfo

A+ A A-

I učenici OŠ „Josif Marinković“ obradovani medenim obrokom

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_MedeniDorucakJosif2019.jpgU petak, 29. novembra, predstavnici Društva pčelara Novi Bečej, posetili su osnovnu školu „Josif Marinković“ gde su se družili sa učenicima od prvog do četvrtog razreda, razgovarali o tome koliko mališani znaju o medu i njegovim benefitima, kao i tome kako med nastaje. Posle razgovora i recitacija, mališanima je služen med naših pčelara.

 

Predsednik Društva pčelara, Ivica Stojšin, podsetio je da je Medeni doručak manifestacija međunarodnog karaktera, ali da je ovo prva godina da se dešava u Novom Bečeju. On je dodao i da im predstoji poseta osnovnoj školi u Kumanu dok će škole u Novom Miloševu i Bočaru posetiti predstavnici drugog udruženja, ali će medeni doručak stići do svih mališana. Govoreći o utiscima koje nose sa ovog druženja sa decom, Stojšin je rekao: „Utisci su odlični, fenomenalni. Oduševili smo se sa decom. Četvrti razredi su spremili poklone i recitacije i baš su nas iznenadili. Na obostrano zadovoljstvo, nastavićemo druženje čim dođe proleće. Biće pozvani na druženje kod nas u kancelarije da ih ponovo počastimo. Biće lepa saradnja“. On je dodao i da su u planu dalje aktivnosti ovog tipa, a ako bude interesovanja među učenicima i učiteljima, postoji mogućnost i formiranja pčelarske sekcije.

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković