webinfo

A+ A A-

Elektronska prijava dece za upis u vrtić i u Novom Bečeju

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ustanove_PUPava.jpgOd sada je moguća prijava dece za upis u vrtić elektronskim putem i u novobečejskoj opštini.
Građani opštine Novi Bečej, od sada, besplatno, elektronski, mogu prijaviti svoju decu za upis u predškolsku ustanovu "Pava Sudarski".

 

Usluga "e-Vrtić" predstavlja elektronsku prijavu dece za upis u predškolske ustanove. Prijava se može izvršiti elektronskim putem na Portalu e Uprava.

Elektronsko podnošenje prijeve se vrši jednostavnim popunjavanjem online obrasca, a prilaganje izvoda iz matične knjige rođenih, prebivališta i uverenja o zaposlenju nije potrebno, jer se automatski pribavljaju.

U ovom trenutku u toku je implementacija ove usluge u svim gradovima i opštinama u Srbiji.

NAPOMENA: Konkurs za prijavu dece za upis u vrtiće predškolske ustanove "Pava Sudarski" počeće od 1. aprila 2020. godine i biće otvoren zaključno sa 1. majem 2020. godine.

 

SLIČNE VESTI IZ DRUŠTVA

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković