webinfo

A+ A A-

Sergej Ćetković na Velikogospojinskim danima 2018

b_300_0_16777215_00_images_Tijana_000_Lica_rsz_sergej_foto_01.jpgPopularni pop pevač Sergej Ćetković održaće koncert na Velikogospojinskim danima u Novom Bečeju. Ovo će biti njegov prvi nastup na jednom od najvećih festivala u zemlji.

 

Sergej Ćetković će biti samo jedan među mnogim popularnim muzičkim zvezdama iz regiona koji će se pojaviti na ovogodišnjim Velikogospojinskim danima.

Portal Webinfo je već pisao o nezvaničnom programu za koncerte, prema kojem bi u petak 24. avgusta trebalo da nastupi "Apsolutno romantično", u subotu 25. avgusta mađarski bend "Piramis", Nina Badrić i Sergej Ćetković, a u nedelju 26. avgusta "Amadeus bend" i Halid Bešlić.

Javna nabavka za usluge organizacije "Velikogospojinskih dana 2018" je u toku, a zvaničan program će biti poznat i objavljen kada javna nabavka bude završena, a ugovori potpisani.

Turistička organizacija opštine Novi Bečej najavljuje da će i ove godine Gospojina biti prava poslastica za sve one koji žele da uživaju u dobroj muzici, da se oprobaju u kulinarskim veštinama uz tradicionalno takmičenje u pravljenju riblje čorbe, posete Etno bazar ili budu deo poznate revije Paradnih zaprega. Najatraktivnija prateća manifestacija Gospojine i ove godine će biti Poljo-fest, sajam poljoprivredne mehanizacije koji će okupiti mnoge poljoprivredne proizvođače.

 

 

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković