webinfo

A+ A A-

Još malo vremena za zakup VIP prostora za Gospojinu

b_670_0_16777215_00_images_Gospojina2018svi.jpgKako se približava početak ovogodišnjih Velikogospojinskih dana, tako ističe vreme i za zakup prostora u kom će ove godine poslovati ugostitelji. S tim u vezi, opština Novi Bečej uputila je javni poziv za davanje u zakup prostora označenih kao VIP 2 i VIP 3, dok će VIP 1 biti zadržan za sopstvene potrebe zakupodavca.

 

Zainteresovana lica mogu svoje ponude da dostave do 16. avgusta (SREDA) u 11 časova u zatvorenim kovertama lično ili poštom na adresu Opština Novi Bečej, Žarka Zrenjanina 8, 23272 Novi Bečej sa naznakom JAVNI POZIV “VELIKOGOSPOJINSKI DANI - GOSPOJINA 2018” - ZA IZDAVANJE U ZAKUP SA SPONZORSTVOM PROSTORA ZA PRODAJU PIĆA U VIP2

Povezane vesti: Velikogospojinski dani 2018 - program

Prema tekstu javnog poziva, početna obaveza zainteresovanih ponuđača jeste da plati zakupninu u iznosu ne manjem od 150.000 dinara što se smatra najnižom cenom. Sve manje ponude biće smatrane neprihvatljivima. Takođe, ponuđač je dužan da obezbedi i plati dva kvalifikovana konobara i dve konobarice sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa VIP klijentelom  za subotu 25. i nedelju 26. avgust za goste u VIP1, kao i da obezbedi i plati dva obučena barmena za spremanje koktela po specifikaciji sponzora Coca Cola & Brown i da obezbedi jednog obučenog koktel majstora za rad na mašini za koktele u VIP1.

Pored toga, zahteva se i da se obezbedi zona diskrecije za nesmetani rad osoblja iz šanka VIP 1.

Potrebno je obezbediti i mobilijar za rad šanka u VIP1 i to: 50 staklenih čaša za viski Jack Daniels, 200 staklenih čaša za ostala žestoka pića, 200 staklenih čaša Coca Cola za sokove ovog brenda, 100 staklenih čaša za Aperolspric, 100 staklenih jelen čaša 0,3l za piva ovog brenda, 100 staklenih jelen čaša 0,5 l za piva ovog brenda, 200 čaša 0,2 za vodu i energetska pića, 100 čaša za vina, 60 šoljica za espreso ECOMEX Hausbrand brenda i 20 kibli za hlađenje boca žestokog pića. Uz sve ovo, potrebno je da ponuđač obezbedi aparat za vodu i dovoljan broj balona sa vodom tokom oba dana rada VIP1 gostima istog, da obezbedi profesionalni dvogrupi aparat za espreso kafu koja će se distribuirati u VIP 1 i da obezbedi dovoljnu količinu leda za rashladjivanje pića u VIP 1.

Posebna obaveza za ponuđača tiče se prvog dana manifestacije, odnosno, 24. avgusta kada je potrebno na platou ispod VIP loža za 100 osoba gostima iz bratskih gradova i opština kao i predstavnicima rečne flotile i samim domaćinima obezbedi pripremu i posluženje kompletne večere (priprema hrane, pribor za jelo, posluga) o čemu će se zaključiti poseban ugovor.

Dodatne obaveze na strani ponuđača su i da za VIP 2 i VIP 3 obezbedi komplet nameštaj (10 kompleta separea jednoobraznih, 50 stajaćih stolova sa barskim stolicama, 10 standardnih garnitura za sedenje (sto + 4 stolice) za goste organizatora,  20 buradi za stajanje); da osoblje u šanku VIP 2 bide jednoobrazno obučeno i kvalifikovano da odgovori zahtevima potreba gostuiju VIP 2 i VIP 3 što podrazuimeva minimum 3 barmena i 6 konobara/konobarica. Takođe, potrebno je da ponuđač obezbedi mesto za distribuciju kafe i koktela za poneti sponzorskih brendova Coca Cola & Brown - Forman (distributeri Jack Daniel"s, Finlandia), ECOMEX - Keglevich i ECOMEX Hausbrand i promo tim za isto, da obezbedi piće brendova ovogodišnje GOSPOJINE u vrednosti od najmanje 5000 dinara za oficijalne goste POLjOFEST-a, ali, i da poštuje sponzorske brendove za piće koje će nabaljati isključivo preko zvaničnog distributera VALOR AD iz Zrenjanina. 

Javno otvaranje pristiglih ponuda biće 16. avgusta u 13 časova u svečanoj sali opštine Novi Bečej.

Detaljan poziv možete pročitati OVDE

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković