webinfo

A+ A A-

Ceca nastupa u Novom Bečeju 25. avgusta

b_670_377_16777215_00_images_Tijana_000_Ustanove_Gospojina2019.jpgVelikogospojinski dani, manifestacija po kojoj je Novi Bečej postao poznat i široj javnosti, iz godine u godinu širi i poboljšava svoj program.

Posle velikog broja poznatih muzičara koji su nastupili u koncertnom delu Gospojine, red je došao i na, možda, najveću zvezdu folka u Srbiji, Svetlanu Ražnatović Cecu. Iako se već nekoliko meseci spekulisalo o tome da li će ona zaista nastupiti na ovogodišnjim Velikogospojinskim danima, nagađanjima je došao kraj kada je pre tri dana, na profilima manifestacije na društvenim mrežama osvanuo video snimak gde poznata estradna umetnica potvrđuje svoj nastup u Novom Bečeju čime je lajn ap za ovogodišnju Gospojinu zaokružen.

Kako je predviđeno, prvog dana, 23. avgusta, nastupiće Zvonko Bogdan, za subotu 24. su najavljeni mađarski bend “Pokolgep”, čuveni “Van Gog”, kao i dobro znani bend iz Hrvatske, “Hladno pivo”. U završnici Velikogospojinskih dana nastupiće “Dejan Petrović Big Band” i Ceca čime se još jednom potvrđuje da u Novom Bečeju na Velikogospojinskim danima može da se nađe za svakoga po nešto i da se zadovolje šaroliki muzički ukusi i preference.

O detaljima Velikogospojinskih dana više u danima koji slede...

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković