webinfo

A+ A A-

NAJAVA: Novomiloševačka slava u znaku gastronomije i dobrog provoda

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_SlavaMilosevoArhiva.JPGSeoska slava Novog Miloševa, sveti Ilija, i ove godine imaće bogat program u kome će se moći pronaći “za svakoga po nešto”.

Kako nam je potvrdio Arsen Pajić, sekretar saveta mesne zajednice Novo Miloševo, program ovogodišnje slave počeće prvog avgusta kuvanjem riblje čorbe i koncertom grupe “Garavi Sokak” koja će zabavljati publiku u večernjim časovima. Drugog avgusta biće organizovan Festival štrudle, takmičenje u brzom jedenju štrudle, a za najmlađe i radionioca “Ruke u testu”, a za večernji program pobrinuće se grupa “Divlje Jagode”, a posle njih na scenu izlazi čuveni Dženan Lončarević. 

Ja bih ovom prilikom pozvao sve da dođu i posete Novo Miloševo, da uživaju u slavi 1. i 2. avgusta. Takođe, pozvao bih ih da dođu ranije, u toku dana, mogu da dođu i pre slave. Kao što znate, mi u Novom Miloševu imamo dva muzeja da posete, da pogledaju, zaista, Miloševo ima svašta nešto da ponudi”, rekao je Pajić ovom prilikom. 

 

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković