webinfo

A+ A A-

U Novom Bečeju održan Festival igre

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_Festivaligre2020.jpgU subotu, 22. februara, u sportskoj hali u Novom Bečeju, održan je peti Festival igre, a učešća je uzelo više od pet stotina plesača svih uzrasta.

 

Jasmina Poštin, organizatorka ovog festivala, istakla je da su se pozivu da učestvuju odazvali plesni klubovi iz Beograda, Subotice, Zrenjanina, Sombora, Novog Bečeja i Novog Sada. Ona je istakla i da je veoma zadovoljna ovogodišnjim festivalom: „Ovo je već peta godina da se održava ovaj festival igre u Novom Bečeju. Ima preko pet stotina plesača u svim kategorijama počevši od beba, pa do seniora. Mislim da su deca prezadovoljna. Nastavljamo dalje, sledeće godine i bolje i više“.

Nagrade za najuspešnije bile su besplatne kotizacije za brojna plesna takmičenja kako u zemlji, tako i u inostranstvu, a o predstojećoj sezoni, Poštin je rekla: „Od Kopaonika, sledećeg takmičenja u Zrenjaninu, preko Beča, Praga, Budimpešte i Istanbula, mislim da će biti veoma interesantna sezona ova koja nam predstoji“.

Prvo mesto pripalo je i najmlađim članicama iz studija „City dance“, uzrasta od četiri do šest godina, dok su one nešto starije, osvojile besplatno učešće na istom takmičenju naredne godine.

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković