webinfo

A+ A A-

Novi Bečej: Održana opštinska smotra recitatora

b_400_0_16777215_00_images_Recitator.jpgDanas, u petak 28. februara, je održana opštinska smotra recitatora. Kao i uvek, organizator je bila Narodna biblioteka Novi Bečej gde je takmičenje i održano.

 

Monika Jovanov, rukovodilac Dečijeg odeljenja u Narodnoj Biblioteci Novi Bečej, zadovoljna je odzivom i rezultatima.
"Naši mladi recitatori iz vrtića su otvorili revijalni deo. Njih četvoro. U takmičarskom delu smo imali 40 učesnika. Sledeći nivo takmičenja je Zonska smotra koja se održava u Čoki, 8. marta, a mi delegiramo maksimalno 9 učenika iz naše opštine, dakle deca iz Kumana, Bočara, Novog Miloševa i iz dve škole iz Novog Bečeja," rekla je Jovanov, ističući da su ove godine imali i dve učesnice iz Srednje škole.

Prema odluci žirija u sastavu Ildiko Drapoš, Edit Zerebelji Tenji i Živica Radin, na Zonsku smotru plasirali su se:
Branislav Stojšić iz OŠ "Miloje Čiplić", Ivana Stojić iz Novog Miloševa, Teodora Sekulić iz Kumana, Jovana Grujić iz OŠ "Josif Marinković", Keler Karola iz OŠ "Miloje Čiplić" i Vladana Rajkov i Smiljana Trifunjagić iz Srednje škole Novi Bečej.

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković