webinfo

A+ A A-

Novi Bečej: Javni poziv uzurpatorima državne zemlje za vansudsko poravnanje

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_000_Njiva2.jpgKomisija za obilazak neizdatih parcela državnog poljoprivrednog zemljišta na teritoriji novobečejske opštine za 2020. godinu utvrdila je da su neovlašćeno obrađene parcele u svojini Republike Srbije pod pšenicom, ječmom, kukuruzom, suncokretom, uljanom repicom, sojom, detelinom, senom i raznim povrćem. 

 

Spisak pomenutih parcela u katastarskim opštinama Bočar, Novo Miloševo, Novi Bečej i Kumane nalazi se na sajtu opštine Novi Bečej i može se pogledati OVDE.

Lokalna samouprava poziva lica koja su neovlašćeno obradila navedene parcele u katastarskim opštinama da se u roku od 10 dana od dana objavljivanja javnog poziva jave službeniku Opštinske uprave raspoređenom na poslovima iz oblasti poljoprivrede radi zaključenja vansudskog poravnanja u skladu sa Zakonom o poljoprivrednom zemljištu.

Za informacije u vezi sa cenom zakupa državnog poljoprivrednog zemljišta i zaključivanjem vansudskog poravnanja zainteresovani se mogu obratiti Službi poljoprivrede opštine Novi Bečej na broj telefona 023/772-320, lokal 112.

OSTALE VESTI IZ NOVOBEČEJSKE PRIVREDE

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković