webinfo

A+ A A-

Vanredna akcija dobrovoljnog davanja krvi u četvrtak u Novom Bečeju!

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_VandrednaAkcijaKrvNB2019.jpgPosle nedavno održane redovne akcije dobrovoljnog davanja krvi o kojoj je naš portal pisao iz Crvenog krsta Novi Bečej najavljuju da je za četvrtak, 25. april zakazana i vanredna akcija dobrovoljnog davanja krvi. Prema najavi, akcija će se održati u fiksulturnoj sali osnovne škole “Miloje Čiplić” u Novom Bečeju u periodu od 12 do 15 časova.  

 

Kako ističu iz Crvenog krsta, predstojeći uskršnji praznici pravo su vreme da se učini dobro delo i odazove pozivu humanosti. Pored dobro poznate krilatice “vaše malo nekome znači mnogo”, moto ove vanredne akcije je “Da bi spasao nečiji život, da bi postao heroj”. 

Opština Novi Bečej u samom je vrhu u Vojvodini po broju lica koja su dobrovoljni davaoci krvi, odzivi su uvek dobri, a samo na poslednjoj redovnoj akciji odazvalo se više od stotinu potencijalnih dobrovoljnih davalaca.  

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković