webinfo

A+ A A-

Novobečejci se ponovo odazvali pozivu humanosti

b_670_0_16777215_00_images_Tijana_Slike_Krv13.jpgU četvrtak, 12. septembra, u Novom Bečeju, organizovana je još jedna akcija dobrovoljnog davanja krvi.

I ovog puta, krv se davala u transfuziomobilu koji je bio parkiran ispred osnovne škole „Miloje Čiplić“, a akcija je bila namenjena, prevashodno, ženama. U Crvenom krstu Novi Bečej, ističu da su zadovoljni odzivom. Ovog puta, pozivu humanosti odazvalo se 54 dobrovoljnih davalaca, od čega je krv dalo njih 40, a čak 33 davaoca su bile žene.

Crveni krst nastavlja svoje aktivnosti i u narednom periodu. Već 13. septembar je Dan prve pomoći, a tim povodom biće organizovane dve obuke posvećene temi prve pomoći. Prva je najavljena za subotu 14. septembar i namenjena je volonterima Crvenog krsta, a druga, namenjena građanstvu, biće održana u galeriji Narodne biblioteke Novi Bečej u utorak, 17. septembra.

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab
IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković