webinfo

A+ A A-

NAJAVA: Dve akcije dobrovoljnog davanja krvi u petak 27. decembra

b_400_0_16777215_00_images_Tijana_000_Ilustracije_KrvDavanjeGrupe.jpgU samoj završnici ove godine, u petak, 27. decembra, očekuju nas dve prednovogodišnje akcije dobrovoljnog davanja krvi. Prva će se održati u Kumanu od 8 i 30 do 11 časova u prostorijama KUD „Jovan Aćimac“, a druga u Novom Bečeju, u fiskulturnoj sali osnovne škole „Miloje Čiplić“ od 12 do 15 časova. 

 

 

Kako je istakla Dunja Svirčev, sekretarka Crvenog krsta Novi Bečej, postoji veća potreba za zalihama krvi u periodu praznika. „To su prednovogodišnje akcije, upravo, zbog smanjenih zaliha krvi u vreme novogodišnjih praznika i moram da napomenem da ćemo, ovog puta, dobrovoljnim davaocima krvi deliti kalendare koji su štampani zahvaljujući finansijskoj podršci mesnih zajednica i Opštine Novi Bečej kroz projekat „Poklon koji život znači“  tokom kojeg smo se trudili da afirmišemo dobrovoljne davaoce krvi i da podstaknemo ljude na ovaj humani čin, ali i da, na neki način, zahvalimo onima koji su se na ovaj čin odlučili“, rekla je Svirčev. 

  • ginekoloskaordinacijakikic
  • komunalac
  • Rehab

SERVISNE

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković