Kao i prošle godine, i ovog decembra ćemo sumirati utiske iz godine na izmaku i umesto jednog izvođača. MTV Push će ovog meseca biti jedanaest mladih umetnika kojima je MTV pružio podršku i koje je promovisao tokom ove godine kroz MTV Push inicijativu.


Rock bend Imagine Dragons bili su MTV Push izvođači za januar, i stigli su pravo iz Las Vegasa uz dinamične zvuke himnične pesme "It’s Time". U februaru se MTV gledaocima predstavio vispreni umetnik poreklom iz Harlema A$AP Rocky, koji je krajem prošle godine objavio svoj dugo iščekivani debi album "Long Live A$AP", i tako pokazao je da sva buka koja se oko njega digla bila sasvim opravdana. A činjenica da mu je MTV ukazao poverenje da bude vodeći umetnik meseca je još jedan dokaz uspeha mladog hip-hopera. U martu, ali i tokom cele ove godine, aktuelan je bio hit "Pompeii" britanskog kvarteta Bastille koji su doneli nalet svežeg electro-pop zvuka. April je bio rezervisan za šesnaestogodišnjeg pop pevača Austina Mahonea, koji je tada sa samo tri singla uspeo da stvori armiju fanova koji sebe nazaivaju "Mahomies" i osvoji simpatije i profesionalnu podršku iskusnijih kolega. Tako se MTV publici predstavio sa pesmom "Say You’re Just a Friend" na kojem je udružio snage sa slavnim Flo Ridom i dobio priliku da se predstavi publici širom sveta u okviru MTV Push inicijative. U maju ste đuskali uz Bridgit Mendler i "Hurricane", hit singl zvezde kanala Disney, koja poput njenih koleginica Britney, Christine, Miley, Selene, Demi i drugih, pored dara za glumu, poseduje i izuzetan dar za pevanje. U junu se kao Push Artist predstavio plavokosi britanski pevač Tom Odel sa emotivnom baladom "Another Love", a sledećeg meseca je izbor pao na mladu hip-hoperku iz Australije Iggy Azaleau, koja je zamenila uspešnu manekensku karijeru muzičkom. Iggy je osim izgledom, pažnju skrenula na sebe rimama kojima veoma spretno barata, a u to ste se uverili tokom vrelog jula. Onda je stigao avgust i došao je red na švedski duo Icona Pop. Ove neodoljive devojke vlasnice su himne 2013. godine "I Love It", ali je mladi electro duo pokazao da ima još hitova u rukavu, kao što je singl "Girlfriend" kojim su se predstavlile kao avgustovski MTV Push. U septembru su mega-popularni Twenty One Pilots doneli dobar provod sa pesmom "Holding On To You" i zanimljivim crno-belim spotom koji je prati.
Onda je došlo vreme za Lorde sa Novog Zelanda, devojku o kojoj se trenutno najviše priča, i to isključivo zbog njenih pesama i rekorda koje obara, a svega joj je 16 godina. Lorde je pored svog uspeha kao MTV izvođačica u oktobru obeležila i sve svetske top liste. A posle ove ultra-talentovane pevačice, MTV Push je u novembru predstavio još jednu od najatraktivnijih muzičkih pojava današnjice – to je John Newman sa hitom "Cheating". Sasvim je jasno zašto je baš on izabran da zatvori 2013. godinu, ali nije na odmet da podsetimo da pored velikog talenta, John sam piše svoje pesme, komponuje ih i producira, piše scenarije za svoje spotove i dizajnira sopstvenu odeću...
Sjajna muzička godina uz fantastične izvođače koji su bili izabrani za MTV Push izvođačice i izvođače - i sve njih ćete imati priliku ponovo da gledate tokom decembra!


izvor: mtv.rs


NAJPOPULARNIJE BEČEJ

Posao u Bečejprometu

Posao u Bečejprometu. ...

januar 11, 2022

Saradnjom Novog Bečeja i K…

Gradonačelnik grada Kikinde, Nikola Lukač...

januar 11, 2022

Počeo rani javni uvid u Pr…

Rani javni uvid u materijal za izradu Prost...

januar 21, 2022

NAJPOPULARNIJE NOVI BEČEJ

Posao u Bečejprometu

Posao u Bečejprometu. ...

januar 11, 2022

Saradnjom Novog Bečeja i K…

Gradonačelnik grada Kikinde, Nikola Lukač...

januar 11, 2022

Počeo rani javni uvid u Pr…

Rani javni uvid u materijal za izradu Prost...

januar 21, 2022

NAJNOVIJE

Rani javni uvid u materijal za izradu Prostornog plana p...

Gradonačelnik grada Kikinde, Nikola Lukač i predsednik...

Posao u Bečejprometu. ...

Sportski savez opštine Novi Bečej organizovao je izbor...

Laureati tradicionalne akcije Saveza sportova opštine B...

U ponedeljak, 27. decembra, od 09:00 do 10:00 časova, b...

NAJČITANIJE

Posao u Bečejprometu. ...

Gradonačelnik grada Kikinde, Nikola Lukač i predsednik...

Rani javni uvid u materijal za izradu Prostornog plana p...

FLICKR