Redovna godišnja skupština opštinskog odbora Liberalno demokratske partije Novi Bečej, održana je u sredu 19.10.2014. godine u prepunoj sali Doma kulture u Novom Bečeju. Na skupštini je izabrano novo rukovodstvo opštinskog odbora, koje čine menadžer, dva zamenika menadžera i 28 članova odbora. Prisutnima su se obratili menadžer opštinskog odbora LDP Novi Bečej Saša Šućurović i predsednica Političkog saveta Liberalno demokratske partije Nataša Mićić.

 

Saša Šućurović, novoizabrani menadžer opštinskog odbara LDP, koji je vršio tu funkciju i u prethodnom mandatu, je rekao da priznaje da je prkršio svoje obećanje: “ Prošli put kada smo bili u Domu kulture obećali smo vam da će sledeći bit u sportskoj hali - nisam ispoštovao, i opet nema mesta za sve, ali ćemo svakako ispoštovati sledeći put i bićemo u sportskoj hali i bićemo jedina politička partija koja je u Novom Bečeju napravila svoju skupštinu u sportskoj hali. “ .

On je dodao da je običaj da menadžer podnese izveštaj o tome šta se uradilo u proteklih dve godine, ali da će ovg puta biti drugačije: “ Mi ćemo danas drugačije da uradimo. Počeću sa svojim izveštajem od 2006. godine. Napravili smo nov brend, novo lice našeg grada. O našem gradu se priča ne samo u regionu, nego I šire. Napravili smo četvrtu najbolju manifestaciju u Srbiji. To jenajuređenija i najbolja manifestacija, ne samo u Srbiji nego i u regionu. Mi imamo prelep kej, to smo mi uradili. Uradili smo dosta, jedino mi u zrenjaninskoj regiji nismo za vreme snežnih padavina proglasili vanrednu situaciju, dok svi ostali jesu. Samo smo mi radili dan i noć, mi smo bili spremni, videli ste u ovom izveštaju problem sa vodom, rešili smo kišnicu, nije bilo problema. Jednostavno na čelu sam tima koji zna da radi koji ima visokoambiciozno postavljene ciljeve. Osnovni je da imamo lepši i bolji grad, da naša deca uživaju u tome.

Opštinski odbor stranke je predložio mene za menadžera, prihvatio sam tu funkciju ponovo iz samo jednog razloga, rekao sam - Ok biću još jednom menadžer jer idu teška vremena, ima puno posla koje smo započeli. Nikada nije bilo teže, SNS je sve jači. U Novom Bečeju moramo da nastavimo put koji smo počeli, ali pod jednim uslovom, taj uslov je da OO bude nov, da ne bude nikog od starih funkcionera, nikog od starog OO, kako bi dobili nove ideje, novu energiju, kako bi zajedno sa njima napravili još bolji Novi Bečej.

Danas među nama ima i gostiju iz drugih OO. Namerno nisam pozvao ni jednu drugu političku partiju jer prethodnih godina zvali smo goste iz drugih političkih partija pa je onda bilo oni su nam punili salu. Nama ne treba niko mi možemo sami da napunimo salu. Danas sam pozvao menadžere drugih OO širom Vojvodine, ima ih desetak. Pozvao sam ih iz jednog jedinog razloga, da osete energiju koja je ovde kod nas. Ta energija treba da se prenese na sve odbore u pokrajini, treba da napravimo organizovanu skupštinu, treba da počne da se priča intenzivno o LDP.

Mi iz Novog Bečeja treba da širimo tu ideju da treba svi da shvate da je LDP sposoban da vodi ovu zemlju, kao što smo dokazali da je sposoban da vodi ovaj grad. Moramo pokazati drugim političkim partijama jednu bitnu stvar. SNS je sada najveća zagovornik EU. Mi smo tu politiku zastupali odavno. Oni su je samo neuspešno prepisali, a mi moramo da budemo jaki i da im pokažemo gde greše.

Ne mogu da se ne dotaknem teme koja svakako sledi. Videli ste svi naš slogan koji je ovde: “Uvek pobenici”. Slogan uvek pobednici smo izveli samo zbog jedne stvari i to da od 2006. nismo izgubili ni jedne izbore i mislim da će to tako ostati i za dalje. Ne znam ko još može ovako da napuni salu, ali pred nama je veliki izazov. U sve četiri mesne zajednice su predsednici iz LDP-a. U svakoj mesnoj zajednici smo uradili više nego prethodnih godina. Mi moramo da nastavimo u tom pravcu”

Nataša Mićić , predsednica političkog saveta LDP-a čestitala je Novobečejcima na novoizabranom rukovodstvu:” Menadžeru i zamenicima želim i dalje pobede u radu, i hvala vam svima na prilici što mogu večeras sa vama da podelim taj osećaj pobede, ako na nešto treba da bude ponosna naša partija to je na OO LDP-a ovde, u Novom Bečeju. Nije ni čudo da se upravo ovde uvek probijao led pa je tako i večeras, jer nakon parlamentarnih izbora zapravo je ovo prva lokalna skupština koja je organizovana. Čeka nas još 33 lokalne skupštine, pokrajinska skupština i na kraju velika skupština LDP-a

Nevena Subotić
Odnosi sa javnošću opštine Novi Bečej


NAJNOVIJE

Izložba „Narodno graditeljstvo Mađara u srednje...

Na osnovu naredbe Štaba za vanredne situacije opštine ...

Narodna biblioteka Bečej, raspisala je okružni poetski...

Opštinski Štab za Vanredne situacije opštine Bečej j...

Ukoliko se steknu neophodni meteorološki uslovi, u subo...

Predsednik OO Srpske napredne stranke Novi Bečej, Saša...

NAJČITANIJE

Sutra, u ponedeljak, 29. juna, sprovešće se tretman su...

Predsednik OO Srpske napredne stranke Novi Bečej, Saša...

I ove godine je Mesna zajednica tablet računarima nagra...

Ukoliko se steknu neophodni meteorološki uslovi, u subo...

”Ciklonizacija“ AD Novi Sad će od 1. jula 2020. god...

Opštinski Štab za Vanredne situacije opštine Bečej j...

FLICKR