Iako mnogi prolaze kroz agoniju u toku razvoda, žaleći za partnerom i nekadašnjom idilom, sve je više onih koji rado proslavljaju izlazak iz bračne zajednice. Neki za tu priliku naručuju čak i posebne torte.

 

Od svega je moguće napraviti dobar posao, pa i od razvoda braka. Upravo o tome svedoče torte za razvod braka koje slave povratak samačkom životu.

"Raspuštene" torte dizajnirane su inspirisane razvodom, a većinu "krase" šaljivi natpisi i figurice parova koji se tuku, šutiraju ili bacaju jedno drugo niz spratove torte. Da, da, ove torte se prave i na više spratova, nalik na torte za venčanja. Poslastičari se verovatno vode idejom - kako ste počeli, tako i završavate.

Da sve bude još zanimljivije, parovi koji su verovali u "živečemo zauvek srećni" sve češće odlučuju da proslave razvod dobrom žurkom. Kao što je venčanje važan događaj u životima dvoje ljudi koji se vole, tako je i proslavljanje razvoda uz pesmu, igru i brižljivo dekorisanu tortu neizbežan način da se uđe u novo životno poglavlje.

Ideje o tortama za razvod razvile su se u Americi, a sve su popularnije i u evropskim državama. Ukoliko poželite da proslavite napuštanje bračnih voda, znajte da ove torte polako stižu i kod nas. Za sada su dostupne u susednoj Hrvatskoj - jedna zagrebačka poslastičarnica nudi specijalne torte za sve koji žele da proslave razvod, pa kome zvuči interesantno, nek' izvoli.

(MONDO)


NAJNOVIJE

Izložba „Narodno graditeljstvo Mađara u srednje...

Na osnovu naredbe Štaba za vanredne situacije opštine ...

Narodna biblioteka Bečej, raspisala je okružni poetski...

Opštinski Štab za Vanredne situacije opštine Bečej j...

Ukoliko se steknu neophodni meteorološki uslovi, u subo...

Predsednik OO Srpske napredne stranke Novi Bečej, Saša...

NAJČITANIJE

Članovi Bečejskog udruženja mladih organizuju akciju ...

Narodna biblioteka Bečej, raspisala je okružni poetski...

Radovi na iskopavanju, izmuljivanju i čišćenju glavno...

Na osnovu naredbe Štaba za vanredne situacije opštine ...

Zbog radova na gasovodnom sistemu u ponedeljak 6. jula u...

Izložba „Narodno graditeljstvo Mađara u srednje...

FLICKR