Prvi izlazak sa osobom koja nam se dopada obično prati nervoza jer nam je jako važno da ostavimo dobar utisak. Evo nekoliko saveta koji vam mogu pomoći da sve prođe kako treba.

Nemojte kasniti. Ako ne dođete na vreme, ne šaljete dobru poruku, jer izgleda kao da vam nije naročito stalo. Krenite od kuće dovoljno rano, imajte u vidu da može da bude gužva u saobraćaju, da se može desiti da čekate autobus duže nego što je uobičajeno ili, ako idete automobilom, da možda nećete tako lako naći mesto za parking. Dakle, uradite sve što je do vas da stignete na vreme.

Nemojte se folirati. Nema potrebe da se "lažno predstavljate", čak ni ako su u pitanju sitnice. Ako vezu izgovarajući "jao, i ja isto", šta god da je osoba sa kojom ste izašli izgovorila, a ne mislite stvarno tako, vrlo brzo ćete se naći u "nebranom grožđu". Ako izjavite da ste i vi "veoma aktivni" i da "volite da vežbate u prirodi", a to prezirete iz dubine duše svoje, šta ćete da radite prve sledeće subote kad vas nova ljubav vašeg života pozove na trčanje ili nešto slično?

Ne preterujte sa doterivanjem. Nema razloga da obučete svoju najbolju haljinu i cipele sa vrtoglavim štiklama u kojima jedva hodate ako ste se dogovorili da odete na kafu ili u bioskop, zar ne?

Ne spominjite brak i decu. Čak ni ako vam se najbolja drugarica udala prošle nedelje. Tek ste se upoznali. Ako sve bude išlo kako treba, imaćete vremena na pretek za sanjarenje na tu temu.

(MONDO)


NAJNOVIJE

Štab za vanredne situacije opštine Bečej održao je d...

Dom kulture opštine Novi Bečej organizuje koncert Кva...

U utorak, 7. jula, u opštini Novi Bečej će se sproves...

U petak, 3. jula na teritoriji Srbije je korona virusom ...

Posao za pomoćnog radnika u DOO Dimničar Bečej. ...

Tretman suzbijanja larvi komaraca na teritoriji opštine...

NAJČITANIJE

U utorak, 7. jula, u opštini Novi Bečej će se sproves...

U ponedeljak, 29. juna, bez struje će biti delovi Novog...

Dom kulture opštine Novi Bečej organizuje koncert Кva...

Posao za 5 lica u Bečejprometu ...

Štab za vanredne situacije opštine Bečej održao je d...

POSLODAVAC: PRENA-M INŽINJERING DOO ...

FLICKR