Omladinski klub Novog Bečeja u partenrstvu sa Opštinom Novi Bečej i Regionalnim centrom za društveno-ekonomski razvoj – Banat (RCR Banat), realizuje projekat „Poljoprivredni inkubator za mlade na selu“. Projekat se finansira sredstvima Ministarstva omladine i sporta u okviru Javnog konkursa za programe i projekte za sprovođenje ciljeva Nacionalne strategije za mlade. 

 

Projekat teži da doprinese smanjenju nezaposlenosti u Opštini Novi Bečej i kreiran je u skladu sa strateškim opredeljenjem lokalne samouprave – razvoju poljoprivrede. Implementacijom projektnih aktivnosti kreiraće se uslovi za razvoj povrtarstva kroz stvaranje povoljnih okolnosti za zapošljavanje mladih u stakleničkoj proizvodnji.
Projektom je predviđeno da do 15 mladih nezaposlenih lica sa teritorije opštine Novi Bečej, koji se nalaze na evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje, pohađa obuke u trajanju od 8 dana (4 dana teoriske edukacije i 4 dana radna praksa) kako bi se upoznali sa povrtarskom proizvodnjom, ciklusom proizvodnje u plastenicima, proizvodnjom rasada, načinima i mogućnostima finansiranja, finansijskim menadžmentom poljoprivrednih proizvođača, marketiongom i tržištem, poslovnim povezivanjem i sl.

Nakon obuka, predviđeno je da polaznici edukacija konkurišu sa razvijenim biznis planovima na osnovu kojih će se odabrati tri (3) lica kojima će se besplatno ustupiti poljoprivredni inkubator na korišćenje u periodu od dve (2) godine. Inkubatori će se nalaziti u naseljenom mestu Kumane.
Ovim putem pozivamo sva zainteresovana nezaposlena lica, starosne dobi do 30 godina, sa teritorije opštine Novi Bečej da dostave svoje prijave za učešće na projektu.
Obrazac za prijavljivanje, možete preuzeti na internet adresi Omladinskog kluba - http://klubnbo.org.rs/novinbo/ ili lično u prostorijama Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Opštinske uprave Novi Bečej ul. Žarka Zrenjanina 8.
Prijave se podnose lično u Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj ili putem e-maila na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .
Rok za prijavu je 20. mart 2017. godine.
Kontakt detalji:
Detaljnije informacije u vezi sa Javnim pozivom mogu se dobiti na internet stranici: http://klubnbo.org.rs/novinbo/, putem e-maila: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .


NAJPOPULARNIJE NOVI BEČEJ

Toplana Bečej: Od danas kr…

Javno preduzeće „Toplana” Bečej obave...

oktobar 07, 2021

Izgradnja kanalizacione mre…

Na 35. sednici Opštinskog veća opštine N...

oktobar 07, 2021

Učenici OŠ „Petar Konjo…

U okviru „Dečije nedelje“, „Glavaše...

oktobar 07, 2021

Društvo Intelektualaca Bra…

Društvo Intelektualaca Braća Tan kao part...

oktobar 08, 2021

Posao za kuvara u Bečeju

Posao za kuvara ...

oktobar 13, 2021

Posao za noćnog čuvara

Posao za noćnog čuvara. ...

oktobar 02, 2021

U četvrtak i petak, 14. i …

U četvrtak i petak, 14. i 15. oktobra, bez...

oktobar 13, 2021

Posao za pomoćnog radnika …

Posao za pomoćnog radnika u silosu. ...

oktobar 02, 2021

NAJNOVIJE

U četvrtak i petak, 14. i 15. oktobra, bez struje delov...

Posao za kuvara ...

Društvo Intelektualaca Braća Tan kao partner iz Srbije...

U okviru „Dečije nedelje“, „Glavaševu kuću“ u...

Na 35. sednici Opštinskog veća opštine Novi Bečej, ...

Javno preduzeće „Toplana” Bečej obaveštava kupce ...

NAJČITANIJE

Javno preduzeće „Toplana” Bečej obaveštava kupce ...

Na 35. sednici Opštinskog veća opštine Novi Bečej, ...

U okviru „Dečije nedelje“, „Glavaševu kuću“ u...

Društvo Intelektualaca Braća Tan kao partner iz Srbije...

Posao za kuvara ...

Posao za noćnog čuvara. ...

FLICKR