Turistička organizacija opštine Novi Bečej predstavila je protekle nedelje svoju ponudu na Sajmu turizma u Novom Sadu, koji se održava u sklopu Međunarodnih sajmova „Lorist“.

Sajam turizma okupio je ove godine i izlagače iz Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Republike Srpske i Grčke, a svoje ponude predstavile su sve relevantne turističke agencije, banje, turistički centri i turističke organizacije iz regiona.

Turistička organizacija opštine Novi Bečej, prema rečima njenog v.d. direktora, Saše Dujina, predstavila je, pre svega, svoju objedinjenu turističku ponudu ostatka ovogodišnje sezone: „U pitanju su Vikend tiskih kapetana, Festival ždralova na Slanom Kopovu, kao i takmičenje u pecanju manića, Manić – Tisa 63. Pripremili smo promotivni materijal kojim smo predstavili i one druge oblasti naše turističke ponude koji nemaju veze sa manifestacijama. Akcenat je bio i na razmeni iskustava sa ostalim ponuđačima turističkih usluga. Cilj nam je bio da vidimo gde se nalazimo u odnosu na konkurenciju. Predstavili smo, takođe, i našu novu turističku mapu, kao i nove suvenire.“

U periodu nakon ovogodišnje Gospojine, pristupilo se prikupljanju podataka o kapacitetima Turističke organizacije opštine Noiv Bečej, kako onih koji se tiču smeštaja, tako i onih za pružanje ostalih usluga, kaže Dujin: „Formirali smo nekoliko ponuda koje se tiču vikend turizma, ali koje nemaju veze sa manifestacijama koje se tradicionalno održavaju tokom vikenda. Dakle, to je program i za starije, ali i za one mlađe, ispunjen raznim sadržajima.“

Pored Sajma turizma, Međunarodni sajmovi „Lorist“ obuhvataju i Sajam konjarstva i sersana, Sajam lova i ribolova, kao i Sajam sporta.

izvor: Danilo Gurjanov


NAJNOVIJE

Danas su potpisani ugovori o dodeli sredstava za realiza...

Danas je održana 10. sednica Štaba za vanredne situaci...

Deo naseljenog mesta Bočar, odnosno, ulica Zmaj Jovina ...

Muzički kvartet „String Ladies“ obradovale su novob...

Predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović i stu...

U sredu, 24. februara, od 09:15 do 12:00 časova, b...

NAJČITANIJE

Posao za prodajne predstavnike u Poletu. ...

Posao za mehatroničara i operatera uređaja za lasersko...

U sredu, 24. februara, od 09:15 do 12:00 časova, b...

Predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović i stu...

Muzički kvartet „String Ladies“ obradovale su novob...

Deo naseljenog mesta Bočar, odnosno, ulica Zmaj Jovina ...

FLICKR