Opština Novi Bečej je proletos konkurisala kod Uprave za kapitalna ulaganja APV Novi Sad, sa zahtevom za odobrenje radova na izgradnji saobraćajnice u ulici 1. Krajiška u Novom Bečeju. Ovaj zahtev se uspešno okončao, u četvrtak 26. oktobra predsednik opštine Novi Bečej, Saša Šućurović zaključio je aneks ugovora kojim se i nakon Pokrajinskog rebalansa potvrđuje dodeljeni iznos.

Uprava za kapitalna ulaganja APV je odobrila sredstva za ovaj projekat za opštinu Novi Bečej i po tom pitanju zaključen je ugovor 11.05.2015. godine između opštine Novi Bečej i Uprave za kapitalna ulaganja . Na ovaj način predviđeno je da uprava za kapitalna ulaganja finansira projekat u iznosu od 10.916.005,81 dinara, učešćem opštine Novi Bečej, prema projektu, u iznosu od 1.066.000,00 dinara.

Tamara Ivanišević, načelnica opštinske uprave Novi Bečej: „ Početkom jeseni APV je donela odluku o izmeni budžeta APV, tkz. rebalans budžeta kojim je umanjivala dodeljene iznose za odobrene projekte, međutim opština Novi Bečej uspela je da ishoduje odluku kojom je od uprave za kapitalna ulaganja APV potvrđen iznos od 10.916.000,00 dinara“.

U među vremenu opštinska uprava opštine Novi Bečej je sprovela postupak javne nabevke za izbor najpovoljnijeg ponuđača sa kojim bi trebalo da se zaključi ugovor. Nakon potpisivanja aneksa doneta je odluka o dodeli ugovora najpovoljnijem ponuđaču, po redovnoj proceduri, posle prava žalbe pristupiće se zaključivanju ugovora sa izabranim ponuđačem i rekonstrukciji saobraćajnice.

Nevena Subotić
Odnosi sa javnošću opštine Novi Bečej


NAJNOVIJE

Prema saznanjima portala Webinfo, zaključno sa današnj...

Bečej: Na današnji dan 430 aktivnih slučajeva zaraže...

Bečej: Na današnji dan 406 aktivnih slučajeva zaraže...

Bečej: Na današnji dan 356 aktivnih slučajeva zaraže...

JP „Potisje Bečej“: Prestaje se sa radom u sedištu...

Bečej: Na današnji dan 268 aktivnih slučajeva zaraže...

NAJČITANIJE

Dvadesetčetvorogodišnjoj Valentini Njegovan iz Novog B...

Bečej: Na današnji dan 148 aktivnih slučajeva zaraže...

Bečej: Na današnji dan 430 aktivnih slučajeva zaraže...

Opštinski Štab za Vanredne situacije opštine Bečej j...

U petak, 27. novembra, bez struje delovi Novog Bečeja. ...

Prema saznanjima portala Webinfo, zaključno sa današnj...

FLICKR