Kompanija DRÄXLMAIER GROUP Zrenjanin upošljava više radnika u proizvodnji

 

Kompanija DRÄXLMAIER Group koja se bavi proizvodnjom kablovskih snopova za premijum automobilsku industriju i koja trenutno zapošljava više od 5.000 radnika, zbog proširenja proizvodnih kapaciteta raspisuje konkurs za poziciju:

-RADNIK U PROIZVODNJI
-Više izvršilaca
-Mesto rada: Zrenjanin
-Osnovna zaduženja: priprema, sečenje i predkonfekcija žica za dalju montažu električnih instalacija za automobile. Sečenje, skidanje izolacije, montaža zaptivnih elemenata, krimpovanje i lemljenje žica. Komisioniranje, postavljanja modula, žica, tula, kutija, gumenih i plastičnih creva, ubadanja provodnika, motanje, klipsiranje, električno ispitivanje kabla, varenje, izolacija poliuretanskom masom, priključivanja osigurača u razvodnu kutiju i šrafljenje.
Provera elektro-funkcionalnosti i ispravnosti kabla

-Uslovi: Minimum stečeno osnovno obrazovanje (prednost srednji stepen stručne spreme). Sposobnost za rad na poslovima koji zahtevaju dobar vid, razlikovanja boja, dugotrajno stajanje, normiran rad, noćni rad i rad za mašinama ili pored mašina koje su u pokretu. Sposobnost za rad na poslovima koji zahtevaju brzinu, spretnost i motornu snagu obe ruke odnosno, stalne, precizne, fine i brze pokrete obe šake.

-Svi zainteresovani kandidati svoju biografiju mogu dostaviti na jedan od sledećih načina: na portirnici kompanije; na mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
ili poštom na sledeću adresu: „DAD DRAXLMAIER AUTOMOTIVE“ DOO, Skladišna hala 1 „Zrenjaninski park“, Lokacija Bagljaš Aerodrom, 23000 Zrenjanin

Kontakt telefon za sva pitanja 023-519-371


NAJNOVIJE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bečeju u...

Danas je održana treća sednica Skupštine opštine Be...

U četvrtak 22. oktobra, sa početkom u 19 sati, u Domu ...

U subotu je održan prvi "Vinofest Potisja", organizovan...

Posao za terenske komercijaliste. ...

Pozorišna manifestacija „Dani Laze Telečkog“ koja ...

NAJČITANIJE

Posao za elektromehaničara u Novom Bečeju. ...

Posao za jednog referenta reklamacija u Poletu. ...

Građani opštine Bečej i ove godine moći će da se iz...

Osmi Bečejski festival monodrame „Be:femon“ svečan...

Fotografija: Opština BečejPokrajinski sekretar za sp...

Opštinski štab za vanredne situacije opštine Novi Be...

FLICKR