webinfo

A+ A A-

BEČEJ

ETŠ - najviša ocena kvaliteta i standarda rada

b_660_0_16777215_00_images_Tijana_16_ETS.jpgEksterna kontrola je ocenila kvalitet standarda i rada Ekonomsko – trgovinske škola u Bečeju, najvišom mogućom ocenom - četvorkom.

 

Direktorka škole Gordana Kovačev tim povodom je izjavila da je izuzuetno zadovoljna i ponosna ovim rezultatom koji je ujedno pokazatelj da je u proteklih 10 do 12 godina ova obrazovna ustanova "išla" valjanim putem. "Svi nam čestitaju, ovo je svakako jako bitno za našu školu, a na nama je da opravdamo ovo priznanje", izjavila je Kovačev.
Direktorka škole je dodala da je jedini problem, sa kojim se ova škola suočava, manjak prostora, ali da se nada da će i to u nekom doglednom periodu biti rešeno.

Predstavnici resornog ministarstva, kao i predstavnici Školske uprave Novi Sad i Zavoda za vrednovanje kvaliteta rada, pregledali su adekvatnu školsku dokumentaciju i nakon intervjua sa rukovodstvom škole, roditeljima, učenicima i timovima, ocenili da je kvalitet standarda u toj ustanovi dostojan najviše ocene.

Prema rečima Vuka Radojevića, predsednika opštine Bečej, lokalna samouprava je ponosna na uspeh škole, dodavši da će ova referenca uticati mnogo i na to da se škola "utvrdi na obrazovnom tržištu".

Andrea Galgo Ferenci, članica Opštinskog veća zadužena za kulturu, obrazovanje i civilne organizacije se pridružila čestitkama i podsetila na podatak da u Bečeju srednjoškolsko obrazovanje stiče oko 1.700 učenika "širokog kruga i opsega opština" koji broji preko 140.000 stanovnika.


Vuk Radojević: Pretvaranje "Komarca" u Dom učenika
Predsednik opštine Bečej je najavio mogućnost "pretvaranja" objekta Gerontološkog centra, popularnog "Komarca" u Dom učenika.
"Ovaj objekat je u nadležnosti Pokrajine i nalazi se u strogom centru grada, a iz Gerontološkog centra ne postoje interesovanja za "Komarcem". Pokušaćemo da ga prebacimo pod lokalnu ingerenciju, a tada bi, ukoliko bi se pokrenuo učenički dom, Bečej postao obrazovni centar.

 

WEBINFO

Share
 

  • becejprevoz
  • ginekoloskaordinacijakikic
  • ginekoloskaordinacijakikic

POSLEDNJE DODATO

  • Rehab

SERVISNE

IMPRESUM: Naziv medija: WEBINFO* Registarski broj: IN000118* Osnivač: INFO-NB* Matični broj osnivača: 28028512* sedište osnivača: Milorada Popova 1, Novi Bečej* Glavni urednik: Tijana Janković