Omladinski klub Novog Bečeja NBO u okviru projekta “Mladi čuvaju planetu” organizuje nagradni kviz iz oblasti potrošnje električne energije u domaćinstvu.

Kviz je elektronskog tipa i nalazi se na stranicama sajta Omladinskog kluba http://goo.gl/ha98U3 a mogu učestvovati svi stanovnici opštine Novi Bečej od 30.10 do 20.11.2014 godine. Učesnici koji tačno odgovore na postavljena pitanja biće nagrađeni štedljivom sijalicom. 

Štednjom energije smanjujemo troškove u domaćinstvu, štedimo energiju za buduće generacije, sprečavamo zagađenje prirode. Pomoću nekoliko jednostavnih i isplativih saveta, dovoljno je da se zamislimo i stvorimo naviku da štedimo energiju, kako bi smo kvalitetnije živeli. Odvojite malo svog vremena i na stranicama sajta Omladinskog kluba NBO koji su posvećeni projektu “Mladi čuvaju planetu” http://klubnbo.org.rs/novinbo/mladi-cuvaju-planetu/ pogledajte koji su to mali saveti za štednju električne energije a potom rešite kviz i osvojite štedljivu sijalicu. Pored pomenutog sajta informacije o ovoj akciji kao i narednim koje uskoro slede možete pratiti na Fejsbuk stranici ovog projekta koja se nalazi na adresi https://www.facebook.com/mladicuvajuplanetu


NAJNOVIJE

Štab za vanredne situacije opštine Bečej saopštava d...

Posao za 5 radnika u Bečejprometu. ...

Posao za 3 prodavca u Gomeksu. ...

U Domu kulture opštine Novi Bečej od 10. do 14. avgust...

Štab za vanredne situacije opštine Bečej saopštava d...

Dotrajali most na Staroj Tisi kod Bisernog ostrva u Bač...

NAJČITANIJE

U petak, 31. jula, od 07:00 do 08:00 časova, se, zbog r...

Jubilarna „25. Tiska akademija akvarela“ ove godine ...

Prema saznanjima do kojih je došao portal Webinfo, do d...

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su...

Nakon 40 godina, počela je izgradnja fiskulturne sale u...

Štab za vanredne situacije opštine Bečej obaveštava ...

FLICKR